Content creatie

Content vertelt het verhaal van uw organisatie. Ook wel storytelling genoemd. Wij creëren content voor organisaties die perfect geschikt is voor gebruik op social media.

Door een combinatie van artificial intelligence, data analyses en meer dan 10 jaar ervaring creëren wij content die zorgt voor een zo hoog mogelijk betrokkenheid en daardoor een groot bereik onder uw doelgroep op social media. Daarnaast werken wij met met een maandelijkse content kalender voor uw organisatie. Ook hierbij houden wij rekening met uitgebreide analyses. Zo nemen wij uw organisatie bij de hand bij het communiceren van content op social media.

Ja, ik wil graag een offerte of informatie aanvragen?

Inhakers

Koningsdag en het WK voetbal, maar ook onverwachte gebeurtenissen als de Elfstedentocht en trending topics. Berichten die inhaken op deze gebeurtenissen noemen we inhakers en hebben een grote kans om viraal te gaan. Wij kunnen deze inhakers voor uw product of organisatie verzorgen.

Bekijk ook eens onze jaarlijkse inhaakkalender.

Download de inhaakkalender

Video productie

Video is een krachtige manier om authenticiteit over te brengen. Daarom zijn video’s ook niet meer weg te denken in het huidige social media landschap en worden vaak bovenaan weer gegeven in de tijdlijn van de gebruiker. Op basis van onze ervaring kunnen wij video producties voor u verzorgen die geschikt zijn voor gebruik op deze sociale media. Vanaf het script tot het eindresultaat.

 

Influencers & UGC

Elke social media gebruiker zorgt voor content. Dit kunnen ook berichten voor of over uw product of organisatie zijn. Door een goede monitoring hebben wij deze content in beeld en kunnen deze eventueel gebruiken voor uw product of organisatie. Wat is er nu mooier dat een consument of burger verteld hoe goed uw product of organisatie is.

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden en dat geldt zeker bij de berg informatie die we op social media voorgeschoteld krijgen.  Gebruik van beeldmateriaal in een bericht zorgt altijd voor meer interactie. Wij kunnen fotografie verzorgen die het verhaal van uw product of organisatie verteld. Op locatie of in een studio.

© Social Dutch 2018 | All Rights reserved | Disclaimer | Privacy en Cookie beleid

­