Sinds kort is het mogelijk een Instagram account aan te maken met een emailadres. Voorheen was een Instagram account gekoppeld aan een telefoonnummer wat je dus vaak beperkte tot één account. Dat is nu dus veranderd. Wees er dus snel bij en leg je instagram account vast. Anders is jouw unieke gebruikersnaam dadelijk bezet!

 

Wat is Instagram

Instagram is een social medium dat vooral draait om foto’s. Het platform, dat eigendom van Facebook is, kent erg veel interactie. Authenticiteit op dit platform is erg belangrijk. Daarom is Instagram alleen beschikbaar voor smartphone of tablet. Dit vanuit de gedachte dat je zelf foto’s maakt. Gebruikers op dit medium hebben geen problemen met content van organisaties of merken, zolang deze maar authentiek zijn. Sinds kort is het ook mogelijk om op dit platform te adverteren.

 

Groei Instagram

Instagram heeft de afgelopen 2 jaar een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels maken al zo’n 1,8 miljoen Nederlanders gebruik van Instagram. Daarvan maken er ruim 722.000 zelfs dagelijks gebruik van dit sociale medium. Dit is een stijging van liefst 37% ten opzichte van 2015. Alhoewel het nog voornamelijk jongeren zijn die gebruik maken van Instagram verwachten wij dat dit komende jaren zal doorgroeien naar andere doelgroepen.

 

Hoe maak ik een Instagram account aan

Download op je smartphone of tablet de applicatie Instagram:

 

 
Vervolgens vraagt de app om je aan te melden. Onderin bij “Heb je geen account? Registreren” heb je de mogelijkheid om een nieuwe account aan te maken. Kies in het volgende scherm voor “Registreren met telefoonnummer of e-mailadres”, kies in het daaropvolgende scherm voor “In plaats daarvan registreren met je e-mailadres”, kies dan een emailadres van jouw organisatie of merk en druk op “Volgende”. In het laatste aanmeldscherm kun je kiezen voor een Gebruikersnaam, wachtwoord en foto. Na op “Volgende” te hebben geklikt is jouw account aangemaakt en kun je aan de slag.

 

 

 

 

© Social Dutch 2018 | All Rights reserved | Disclaimer | Privacy en Cookie beleid

­